Tartine Workshops

Deze workshops moeten zorgen voor een gezellige avond of namiddag, even de sleur doorbreken,  en wie weet nog wat kennis en vaardigheden op doen.

2 vliegen in 1 klap! 

 

Tartine staat voor persoonlijkheid, huiselijk en gezellig hiervoor kiezen we er voor om elke workshop met max. 6 personen te laten doorgaan. 

Je hoeft geen enkele ervaring te hebben om te kunnen deelnemen aan de workshops, iedereen gaat altijd met iets moois en lekkers naar huis bij afloop. 

 

Wil je graag een Workshop bijwonen?

Vanaf nu kan je via de website een plaatsje reserveren voor één van onze workshops

Je kan ook mailen naar: chloe@tartine-en-meer.be

 

Wil je graag nu al inschrijven voor bovenstaande workshops, dat kan via een mailtje naar: chloe@tartine-en-meer.be

 

Er zullen op regelmatige basis workshops georganiseerd worden, info en inschrijven kan je hier terugvinden. Ons aanbod verschijnt ook op regelmatige basis op onze facebookpagina https://www.facebook.com/tartineenmeer

 

Wil je zelf ook graag je kennis delen & workshops geven? Dan kan je ook terecht bij Tartine. Wij zorgen voor de locatie en (indien u dat wenst) voor reclame.

Je kan ons vanaf nu ook terugvinden op www.spotworkshops.be/locaties 

Vrijblijvende informatie kan telefonisch, bezichtigen kan na afspraak. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

De inschrijving is pas definitief na betaling. Als je niet aanwezig kan zijn, stuur dan een mailtje naar info@tartine-en-meer.be. Terugbetaling van het inschrijvingsbedrag is afhankelijk van de termijn van annulering. Annuleer je meer dan 2 maanden (60 dagen) voor de workshop, krijg je de betaling teruggestort. Bij annulering vanaf 2 maanden (60 dagen) voor de start van de workshop gebeurt er geen terugbetaling. Je mag wel iemand in jouw plaats sturen. Gelieve dit te melden via e-mail. 

voor vragen en/of reservatie : mail naar chloe@tartine-en-meer.be